fbpx

Vippetekniker

Kunne du tænke dig at få flotte øjenvipper? Og vil du være sikker på, at resultatet bliver flot? Så er det vigtig, at du vælger at få din behandling hos en uddannet vippetekniker. Uden en god teknik er det svært at opnå et godt resultat.

Hos Beauty By Brix kan du se frem til at få behandlinger af høj kvalitet. Her udføres behandlingerne af en certificeret vippetekniker, som ved præcist, hvad der skal til for at gøre dine vipper smukke.

 

Hvad er en vippetekniker?

En vippetekniker er en person, som har gennemført en uddannelse. Der findes forskellige udbydere af denne uddannelse, og derfor varierer varigheden af uddannelsen fra sted til sted. Som vippetekniker er man uddannet i den rette teknik til at sætte vippeextensions på en kunde, at bruge de rette produkter samt i at vejlede kunder, som får påsat vipper.

Der er således tale om en professionel inden for faget, som har gennemgået en uddannelse for at opnå erfaring og de rette kompetencer. I løbet af uddannelsen opnår man selvsikkerhed i udførelsen, så man som uddannet vippetekniker kan tilbyde korrekt påsætning af vipper.

 

Er Beauty By Brix vippetekniker?

Ja. Hos Beauty By Brix er Amalie uddannet vippetekniker. Det betyder, at du kan få denne populære skønhedsbehandling i klinikken.

Som vippetekniker kender hun til kemien bag påsætningen af vipper. Det betyder, at teknikken er i top, og at tingene bliver gjort skånsomt og optimalt. Til at sætte vipperne på bruges en særlig lim. Denne indeholder nogle ingredienser, som af sundhedsmæssige årsager er vigtige at kende til.

Uanset om du tidligere har prøvet at få suppleret dine naturlige vippe med vippeextensions, eller om området er helt nyt for dig, kan du forvente tillidsfuld og professionel behandling.

 

Har du brug for vejledning?

Hvis du vil have glæde af dine nye vippe så længe som muligt, er det vigtigt med gode råd og vejledning. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvordan du behandler dine vipper.

Hos Beauty By Brix får du altid en række gode råd til, hvad du selv kan gøre for at passe på dine vippe. Når du får behandling af en vippetekniker indgår vejledning som en naturlig del af behandlingen – både før, under og efter!