BLX Brow Lamination Fix – Workshop

DKK3.999,00

Se vores kursuskalender under punktet: Brix Academy

Det er vigtigt at holde sig up to date med trends og tendenser, da branchen altid er i rivende udvikling. Dette gøres blandt andet ved regelmæssigt at introducere nye produkter i din salon. Med nye produkter signalerer man netop at følge trenden og du kan tiltrække eksisterende kunder, og er ekstra interessant for nye kunder. Den nyeste innovative behandling af øjenbryn er BLX Brow Lamination Fix.

BLX Brow-behandlingen er en avanceret teknik, der omdanner det naturlige øjenbryn til et perfekt øjenbryn. Med denne nye behandling skaber du voluminøse, stramme og definerede øjenbryn, svarende til mikrobladingteknikken. BLX Brow-lamineringsbehandlingen er ideel til følgende udfordringer og kundekrav:

  • Asymmetrisk voksende øjenbryn
  • Stive og ubehandlede øjenbryn
  • Øjenbryn, hvis hår vokser i forkert retning
  • Såkaldte “frizz-øjenbryn”

BLX Brow Lamination behandling tager i gennemsnit 30 til 55 minutter i salonen, afhængig af din erfaring. Det er en luksus brynbehandling, som kunden kan nyde i 6 til 8 uger; det er aldrig nødvendigt at gentage behandlingen inden for 6 uger. Behandlingen inkluderer farvning af øjenbrynene med almindelig øjenbrynsfarve; Henna er kun muligt 48 timer efter behandlingen.

Dette særlige én-dags træningskursus varer 4,5 time og består af en teoretisk og en praktisk del.

I en BLX-lamineringsfiksering er det muligt at benytte flere forskellige ‘løfteteknikker’. I træningen lærer du 2 teknikker: det definerede, mikroblading-look og det naturlige busket look. Med begge teknikker er det vigtigt at løfte håret korrekt. Dette betyder alt for slutresultatet. De korrekte teknikker og arbejdsprocedurer forklares i undervisningen. Under træningen diskuterer vi de (store) forskelle mellem at løfte øjenvipper og øjenbryn. For eksempel er væskerne forskellige ift. til kontakttid og styrke. Derudover er en øjenbrynbehandling kompliceret, da du arbejder på huden i stedet for på silikonepuder, ligesom med øjenvipper. Form på brynet (voksning og styling heraf) er også en del af træningen; dog skal deltagerne have erfaring med dette på forhånd da vi ikke når helt i dybden med form på brynene. Denne træning er derfor kun tilgængelig for erfarne brow stylister.

 

Kategorier: ,
×