fbpx

Pleje af dine eyelash extensions

Når man får lavet Eyelash Extensions første gang, har man typisk en masse spørgsmål omkring hvorledes man bedst muligt kan pleje sine Eyelash Extensions.

Der er et par ting man lige skal vænne sig til, men så snart det er en vane, er det utroligt nemt at have Eyelash Extensions på. Du slipper for at bruge tid med både vippebukker og mascara hver morgen, du vågner op uden panda øjne, og du ser bare lige det bedre ud på stranden.

Én af de ting jeg kan huske jeg lige skulle vænne mig til, var ikke at tage hele klør 5 og gnuppe godt og grundigt rundt i øjnene om morgenen når jeg vågnede.

Her er de vigtigste ting du skal være opmærksom på:

  1. Mascara er ikke sundt for vipperne. De færreste har behov for at bruge mascara når de har Eyelash Extensions på, men hvis det begynder at se lidt tyndt ud inden en opfyldning kan nogle føle behov for dette. Vi sælger Black Magic i klinikken, som er en fantastisk masacara velegnet til Single Eyelash Extensions. Grunden til den ikke fungerer til Volume Eyelash Extensions er, at de små håndlavede vifter simpelthen vil klistre sammen.

Black Magic ligger samtidig et beskyttende lag imod olie, og den kan nemt vaskes af med vand. Almindelig mascara sætter sig hårdere fast, og kan være utrolig svær at vaske af igen. Vandfast mascara er et kæmpe NO GO, da der skal bruges olie til at fjerne det med, og det opløser vores lim.

Benyt kun Black Magic på spidsen af vipperne, det må ikke komme ned og ramme roden af vipperne.

  1. Hygiejne. Det er utroligt vigtigt at holde dine Eyelash Extensions rene. Det er forskelligt hvor meget skidt vi udskiller, og derfor er behovet forskelligt. Men vi anbefaler altid at vaske vipperne 2-3 gange i ugen. Hvis du bruger meget øjenmakeup, skal dette gøres dagligt.

Dagcreme, solcreme, makeup og andet øjensnavs sætter sig i øjenkanten, og hvis det ikke bliver vasket ordenligt af, sætter det sig som klumper i øjenkanten. Da vi sætter Eyelash Extensions 1 mm fra huden, vil alt dette skidt sætte sig i denne mm, og med tiden blive næsten umuligt at vaske af. Dette kan medføre smerte, en følelse af meget stive vipper, og i værste tilfælde resultere til øjenvippemider.

Se en detaljeret beskrivelse af hvordan du holder dine vipper rene her.

  1. De første 24 timer efter påsætning af Eyelash Extensions må dine vipper ikke blive våde. Dette gælder både ved et nyt sæt men også ved opfyldning. Limen skal have lov til at hærde, og dette kan den ikke få lov til hvis den kommer i kontakt med vand inden for de første 24 timer.
  2. Du må ALDRIG selv prøve at tage dine Eyelash Extensions af ved at hive dem af. Hvis du ønsker en pause fra Eyelash Extensions, eller af en anden årsag ønsker dem fjernet, skal du altid tage til en professionel. Vi bruger en allergivenlig remover – som blot skal ligge på vipperne 5-10 min, hvorefter vipperne skånsomt bliver fjernet. Meget smertefrit.
  3. Olieprodukter. Undgå alle former for olieprodukter omkring dine Eyelash Extensions. Olie går ind og opløser vores lim, og det ønsker vi bestemt ikke Spørg din kosmetolog, eller dem der laver din ansigtscreme om en ansigtscreme uden olie i, det laver de efterhånden de fleste steder i dag