Permanent make-up Århus

Permanent make-up

microblading af øjenbryn

 

Vil du gerne have mere fylde i dine øjenbryn, eller ønsker du at slippe for at optegne dem hver morgen, tilbyder vi hos Beauty By Brix optegning af øjenbryn med permanent makeup – bedst kendt som microblading.

Microblading er en metode, der benyttes til at lave semi-permanente øjenbryn, der syner utrolig naturtro. Under en behandling med microblading, foretager jeg hvert enkelt stroke i samme retning som hvert af dine hårstrå i dine bryn. Det sikrer et fuldstændig realistisk resultat – og viser sunde, flotte og fyldige bryn.

 

Teknikken bag permanent make-up – microblading

Permanent make-up – og herunder også microblading – går ikke af i bad, når du vasker dig, i regn eller ved brug af makeupfjerner, og det skyldes den teknik, der benyttes. Når jeg udfører microblading benytter jeg en farve, der ved hjælp af sterile engangsnåle lægges ind i hudens øverste lag. Her ligger farven beskyttet, så farven og udseendet holder i lang tid. Det gør permanent make-up som microblading til en kosmetisk tatoveringsbehandling.

Dog er microblading ikke mere permanent, end at det forsvinder med tiden. Alt afhængigt af din hudtype kan farven holde i 1-5 år. Farven ligger i hudens øverste lag, og derfor forsvinder den i takt med at huden slides og fornyer sig selv.

Hvis du ønsker at effekten skal holde længere, kan du løbende få lavet en touch-up, der holder farven ved lige. Alt efter hudtype 6-12 måneder.

PERMANENT MAKE-UP

Jeg er i fuld gang med min uddannelse i permanent makeup hos Dianahvas.dk. Følg med på siden for at holde dig opdateret, eller tryk på knappen herunder for at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Få lavet dine bryn med permanent make-up

Når du får lavet dine bryn hos Beauty By Brix, er du sikret en professionel behandling. Jeg har taget uddannelse inden for microblading hos anerkendte Diana Hvas, hvor man skal bestå hele 11 levels for at kunne kalde sig Phibrows artist.

Hos Beauty By Brix modtager du derfor altid vores bedste behandling, materialer er høj kvalitet – så du får øjenbryn med flot fylde og et naturligt udseende.

Microblading består af flere behandlinger. Først og fremmest laver jeg en analyse af dine naturlige bryn. På denne baggrund arbejder jeg med at skabe de rette proportioner, så dine bryn kommer til at fremstå velformede og passende til dit ansigt.

Herefter laver jeg en optegning af dine bryn, som du naturligvis skal godkende, før selve behandlingen med microblading begynder.

For at opnå det bedste resultat skal behandlingen foretages 2-3 gange. Efterbehandling er en del af den fulde behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller gerne vil bestille en tid.

 

×