fbpx

Amalie Brix

indehaver af Beauty by Brix

 

Jeg har siden mit første kursus inden for skønhedsbranchen haft en kæmpe passion for faget. Jeg er meget detaljeorienteret og elsker at sidde og nørde med hver enkel lille øjenvippe.

Min rejse ind i skønhedsbranchen startede i slutningen af 2014. Jeg var så heldig, at min gamle vippedame stod og manglede en ny ansat. Jeg kendte intet til Eyelash Extensions, udover at jeg selv var dybt afhængig af at vågne med de smukke vipper hver morgen. Jeg søgte jobbet med det samme, og var så heldig at få det. Alexia, som var indehaver af SKØN i Risskov, uddannede mig som Lash Artist, og imens jeg arbejdede deltid hos hende, åbnede jeg langsomt By Brix i Højbjerg. Skæbnen ville, at Alexia med tiden valgte at lukke, og jeg gik derfor ALL IN på min klinik i Højbjerg.

Det er i dag mange kurser siden, og jeg stopper aldrig med at videreuddanne mig. Der er sket meget i skønhedsbranchen siden da, og Eyelash Extensions har taget Danmark med storm. Derfor mener jeg, det er vigtigt altid at være up to date med kurser for at kunne følge med.

I 2016 blev jeg certificeret instruktør i Single Eyelash Extensions hos Jolash, et af Danmarks førende brands indenfor Eyelash Extensions. Jeg har nørdet i vipper lige siden men har holdt en pause fra undervisningen af nye vippeartister, grundet travlhed i klinikken.

I marts 2020 blev jeg instruktør for det verdenskendte brand Lashextend, hvilke jeg er meget glad for. Jeg har idag undervist over 100 kursister, og jeg elsker alt ved det. Jeg er så heldig, at jeg har fået nogle super dygtige instruktører rundt omkring i Danmark, som underviser for mig. Derudover har jeg taget de bedste af de bedste produkter med hjem fra Holland, som du kan shoppe på vores webshop. 

Du er meget velkommen til at skrive til mig hvis du har yderligere spørgsmål til undervisningen og ellers har jeg samlet information omkring kurset Lash Stylist hos By Brix, her på hjemmesiden.

Min interesse for permanent makeup er kommet med årene, efter at have set nogle fantastiske resultater på mine kunder, lavet andre steder. Jeg synes, det er fantastisk, hvordan man kan ændre et ansigt til det bedre ved hjælp af bryn. Og mere fantastisk hvordan man kan hjælpe kvinder, samt mænd, der af den ene eller anden grund mangler deres øjenbryn. Jeg brugte et par år på at finde ud af, hvor jeg skulle tage uddannelsen, samt hvilken metode jeg ville uddannes i, da det skulle være det bedste af det bedste.

Mit valg endte hos Phibrows, og metoden blev Mircoblading. Microblading er et svært, men utroligt flot håndværk, der blot ser ud som om, kunden har fået flere hår i øjenbrynet. Én af grundene til at jeg valgte Phi Academy, er deres strenge krav for at bestå. Her er det ikke ’nok’ at møde op, have teori og øve på modeller med sin master, man skal hos Branko Barbic efterfølgende bestå 11 levels for at kunne kalde sig Phibrows artist. Man øver meget på Latex, og først når man har bestået 9 af de 11 levels, får man igen lov at lave bryn på mennesker. Det er en tryghed både for mig som artist, men især også for mine kunder, at kvaliteten af arbejdet sikres bedst muligt, og det synes jeg er enormt vigtigt. 

Jeg har valgt at holde en pause med permanent makeup i 2022, da jeg vil holde mit fokus på undervisningsdelen, derfor er det ikke muligt at booke det hos mig pt. Men hold endelig øje med opdateringer på vores instagram: By_brix, her vil alle nyheder m.m blive opdateret 🙂

Har du spørgsmål, kan du kontakte Amalie på

telefon 22580840

(Telefonen tages ikke under behandlinger).

UDDANNELSER

 • Juni 2014 – Færdiguddannet Lash Artist hos SKØN
 • November 2015 – Russian Volume Eyelash Extensions artist
 • Maj 2016 – Lash lift artist i mærket Dolly
 • Oktober 2016 – Russian Volume Eyelash Extensions artist undervist af den Polske verdensmester – Ala Rio.
 • December 2016 – Certificeret Single Eyelash Extensions Instruktor Joannas lashes (i dag med navnet Jolash)
 • August 2017 – Lash lift artist Eleebana
 • August 2017 – Certificate Of attendance Phibrows
 • Juni 2018 – Brow Stylist
 • Marts 2020 – Uddannet instruktør for Lash eXtend i: Single Eyelash Extensions, Volume Eyelash Extensions, Lash Lift, Brow Lift & Henna Brows
 • Juli 2020 – Færdig uddannet hos Phibrows I Microblading
 • Juni 2021 – Gennemført lovpligtigt hygiejnekursus ifølge den nye tatoveringslovgivning.
 • Juni 2021 – Registeret hos Sikkerhedsstyrelsen som tatoveringssted.