Amalie Brix

Vippetekniker og underviser

Jeg er indehaver af By Brix. Jeg har siden mit første kursus inden for skønhedsbranchen haft en kæmpe passion for faget. Jeg er meget detaljeorienteret og elsker at sidde og nørde med hver enkel lille øjenvippe.

Min rejse ind i skønhedsbranchen startede i slutningen af 2014. Jeg var så heldig, at min gamle vippedame stod og manglede en ny ansat. Jeg kendte intet til Eyelash Extensions, udover at jeg selv var dybt afhængig af at vågne med de smukke vipper hver morgen. Jeg søgte jobbet med det samme, og var så heldig at få det. Alexia, som var indehaver af SKØN i Risskov, uddannede mig som Lash Artist, og imens jeg arbejdede deltid hos hende, åbnede jeg langsomt By Brix i Højbjerg. Skæbnen ville, at Alexia med tiden valgte at lukke, og jeg gik derfor ALL IN på min klinik i Højbjerg.

Det er i dag mange kurser siden, og jeg stopper aldrig med at videreuddanne mig. Der er sket meget i skønhedsbranchen siden da, og Eyelash Extensions har taget Danmark med storm. Derfor mener jeg, det er vigtigt altid at være up to date med kurser for at kunne følge med.

I 2016 blev jeg certificeret instruktør i Single Eyelash Extensions hos Jolash, et af Danmarks førende brands indenfor Eyelash Extensions. 

Min interesse for skønhed og branchen generelt går dog endnu længere tilbage. 

Jeg har nørdet i vipper lige siden men har holdt en pause fra undervisningen af nye vippeartister, grundet travlhed i klinikken. Jeg er dog stadig forhandler af Jolash som brand, hvilket betyder, at jeg altid er opdateret på de bedste mærker indenfor Eyelash Extensions, her er det vigtigt for mig ikke at gå på kompromis – og derfor kan jeg altid sikre DIG de bedste produkte

Jeg har længe savnet undervisningsdelen og har glædet mig meget til at kunne genoptage den del af mit arbejde. 

Klinikken er for nyligt blevet udvidet med flere behandlere og derfor tillader min kalender igen at jeg kan undervise!

Jeg forhandler fortsat JoLash produkterne, da jeg kan stå 100% inde for disse og er glad for at arbejde – og undervise – med dem. 

Du er meget velkommen til at skrive til mig hvis du har yderligere spørgsmål til undervisningen og ellers har jeg samlet information omkring kurset Lash Stylist hos By Brix, her på hjemmesiden. 

Min interesse for permanent makeup er kommet med årene, efter at have set nogle fantastiske resultater på mine kunder, lavet andre steder. Jeg synes, det er fantastisk, hvordan man kan ændre et ansigt til det bedre ved hjælp af bryn. Og mere fantastisk hvordan man kan hjælpe kvinder, samt mænd, der af den ene eller anden grund mangler deres øjenbryn. Jeg brugte et par år på at finde ud af, hvor jeg skulle tage uddannelsen, samt hvilken metode jeg ville uddannes i, da det skulle være det bedste af det bedste.

Mit valg endte hos Diana Hvas, og metoden blev Mircoblading. Microblading er et svært, men utroligt flot håndværk, der blot ser ud som om, kunden har fået flere hår i øjenbrynet. Én af grundene til at jeg valgte Phi Academy, er deres strenge krav for at bestå. Her er det ikke ’nok’ at møde op, have teori og øve på modeller med sin master, man skal hos Diana efterfølgende bestå 11 levels for at kunne kalde sig Phibrows artist. Man øver meget på Latex, og først når man har bestået 9 af de 11 levels, får man igen lov at lave bryn på mennesker. Det er en tryghed både for mig som artist, men især også for mine kunder, at kvaliteten af arbejdet sikres bedst muligt, og det synes jeg er enormt vigtigt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Amalie på

telefon 22580840

(Telefonen tages ikke under behandlinger).

Åbningstider behandlinger:

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00-15:00
Onsdag 12:00-21:00
Torsdag 12:00-21:00
Fredag 09:00-17:00

Ved aftale uden for åbningstid pålægges et gebyr på kr. 100,-

 

Weekend kurser:

Undervisning foregår i weekends – se kursuskalender under de enkelte kurser:

UDDANNELSER

  • Juni 2014 – Færdiguddannet Lash Artist hos SKØN
  • November 2015 – Russian Volume Eyelash Extensions artist
  • Maj 2016 – Lash lift artist i mærket Dolly
  • Oktober 2016 – Russian Volume Eyelash Extensions artist undervist af den Polske verdensmester – Ala Rio.
  • December 2016 – Certificeret Single Eyelash Extensions Instruktor Joannas lashes (i dag med navnet Jolash)
  • August 2017 – Lash lift artist Eleebana
  • August 2017 – Certificate Of attendance Phibrows
  • Juni 2018 – Brow Stylist
×