fbpx

Om eyelash extensions i Århus

Tykke eller tynde? Mørke eller lyse? Mange eller få? Uanset hvordan dine naturlige øjenvipper ser ud, kan du få længere og fyldigere øjenvipper med eyelash extensions i Århus.

Hos Beauty By Brix har Amalie stor erfaring med påsætning af vipper. Kunne du tænke dig nemt og enkelt at få flottere vipper, er eyelash extensions i Århus et oplagt valg for dig.

 

Vælg mellem to typer eyelash extensions i Århus

Der findes flere muligheder inden for eyelash extensions i vores klinik i Århus. Udbuddet af behandlinger tæller to forskellige typer eyelash extensions, der hver især har sine fordele.

De to typer er:

Hvis du får eyelash extensions af typen single lash, vil vipperne blive sat på enkeltvis. Denne type fokuserer særligt på at forlænge dine vippe. ( Der sættes extensions på alle vipper. Jeg vurdere hvor lange og tykke extensions de kan bære, ud fra deres egne vipper. Derudover isoleres de således ingen natur vipper hænger sammen, og de dermed kan fortsætte med at gro naturligt. Derfor tager de ikke skade ) Vipperne sættes på de tykkeste af dine egne vipper, som kan bære de kunstige vipper. Således skånes dine naturlige vipper mest muligt. Derudover påsættes single eyelash extensions, så de giver et buet og naturligt look.

Det særlige ved volumen eyelash extensions er, at de giver en fylde til dine vipper. Volume eyelash extensions er fine single vipper, ( tyndere single vipper end dem vi bruger til single. Ved sinlge lashes bruger vi tykkelsen 0.012 – 0.15, hvor vi ved volume vipper er nede på 0.05-0.07 i tykkelsen. Derfor bliver de heller ikke for tunge til natur vipperne) der er samlet i vifter. Disse vifter gør det således mulig at påsætte flere vipper på hver af de naturlige vipper. Vores volume eyelash extensions i Århus henvender sig til dig, som gerne vil have tæthed og fylde i dine vipper.

 

Analyse af dine vipper

Inden selve behandlingen med eyelash extensions i Århus, er det vigtigt at undersøge dine naturlige vipper. Hos Beauty By Brix gøres dette ved at lave en vippeanalyse. Her analyseres blandt andet tætheden af dine vipper samt deres styrke.

Denne viden skal bruges til at finde ud af, hvor meget dine vipper kan bære, samt hvilken type eyelash extensions der vil give dig det bedste resultat.

Det er naturligvis altid op til dig at beslutte, hvilken af de to behandlinger, du ønsker. Amalie er uddannet vippetekniker, ( i begge metoder, de er to forskellige uddannelser )og derfor vil hun altid stå klar til at rådgive dig og ikke mindst hjælpe dig med at træffe det rette valg.

 

Få et naturligt udseende

Langt de fleste af de mennesker, der får forlænget deres vipper med eyelash extensions, ønsker at få et så naturligt udseende som muligt.

Vippernes look afhænger i høj grad af, hvilket materiale de er fremstillet af. For at give alle kunder hos Beauty By Brix et så naturligt udseende som muligt, er hele vippesortimentet lavet af PBT. PBT er en forkortelse for polybutylene terephthalate, som er et blødt men stærkt materiale. Derudover er materialet kendt for dets naturlige blanke glans, hvilket er godt i produktionen af vipper.