KUNDE ANMELDELSER

Hvad siger tidligere kursister

Julie Bjerregaard, kursist 2019

Amalie er en fantastisk og utrolig dygtig underviser. Jeg har taget min eyelash extensions kursus hos et andet firma først, men fik helt klart mere ud af det ved Amalie. Hun er meget grundig omkring teori, super god til at forklarer i praksis og bare generelt en dejlig person at være i selskab med. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra <3

Emma Redder Baun, kursist 2017

Jeg tog et Single Eyelash Extensions kursus hos Amalie, og jeg har kun positivt at sige omkring hende + hendes kursus. Hun var super professionel og super dygtig til at lære fra sig. Jeg er super glad for, at jeg valgte at tage kursuset ved Amalie, da det virkelig har været en fantastisk oplevelse. Jeg fik samtidig lavet volume lashes hos hende, og de var intet mindre end perfekte. Hun er virkelig god til alt, hvad hun laver – og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal have lavet vippet + tage et nyt kursus, da det helt sikkert er hos hende igen. :-)))

Se vores kursuskalender og kursusprogram og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Kristinna Vangkilde, kursist 2018:

“Jeg kan VARMT anbefale kurset som Lash Stylist hos Amalie. Ud over at være hamrende dygtig og tålmodig, er Amalie rigtig sød og det har været nogle ualmindeligt hyggelige dage. 

Jeg har lært rigtig meget og har især været glad for den individuelle undervisning. Der var så meget tid og plads til MIG og mine spørgsmål. Amalies store erfaring med Lash Extensions kommer tydeligt til udtryk og hun er meget professionel og grundig. Jeg har tidligere taget et vippe kursus hos en anden underviser (i 2016) men jeg føler mig ærlig talt meget bedre klædt på efter at have været hos Amalie. Det kan være lidt angstprovokerende at skulle ‘pille ved’ skønne kvinders vipper. Men nu er jeg SÅ klar 🙌🏼”

Lara Ozcan, kursist 2017

Amalie er nok en af de sødeste undervisere/behandlere jeg har mødt. Jeg tog et single eyelash extensions kursus hos hende for 2 års tid siden, og jeg elskede den måde hun underviste på. Hun er super behagelig at være sammen med, og er god til at lære fra sig. Nu overvejer jeg at tage et nyt kursus hos hende i volume😍 Kan stærkt anbefale hende til alle, både hvis i ønsker kurser, og også hvis i ønsker behandlinger🙏🏼❤️

×