Julie Bjerregaard

Vippe- og negletekniker

Jeg ejer af Clinique Beauté. Jeg startede min karriere inde for skønheds branchen i 2016, hvor jeg de efterfølgende år er blevet uddannet i shellac, gelenegle, lash lift og single eyelash extensions. Jeg er utrolig passioneret omkring mit fag, og hver eneste behandling jeg laver. Perfektionist til det fingerspidserne, uanset om det er negle eller vipper jeg skal fremtrylle. Min passion for god kundeservice og den bedste oplevelse, er ligeså stor. Det betyder meget for mig at de kunder der kommer i min klinik føler sig velkommen, i trygge hænder og går derfra med lige det de ønsker. Jeg har altid haft et tæt forhold til skønhed og alt hvad det indebærer. Min mor og mormor er begge uddannet frisører og begge to haft deres egne saloner. Så lang tid som jeg nu kan huske tilbage, erindre jeg at sidde nede i min mors salon og se hende klippe, farve og style hår. Ideen om at give kunden lige præcis dét de ønsker, og se resultater ske med det samme, dét tiltaler mig utrolig meget.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Julie på

telefon 42406959

(Telefonen tages ikke under behandlinger).

Åbningstider:

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag Efter aftale
Fredag Efter aftale
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Ved aftale uden for åbningstid pålægges et gebyr på kr. 100,-

×