fbpx

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om eyelash extensions

Hvad er eyelash extensions?

Eyelash extensions er det nyeste nye inden for forlængelse af vipper. Med eyelash extensions får du både længere og fyldigere vipper. Amalie anvender metoden single lash, hvilket giver et buet look og dermed et mere naturligt resultat. De påsættes enkeltvis på dine egne øjenvipper én efter én.

Hvad er vipperne lavet af?

Engang blev alle vipper lavet af akryl/resin. Det er billigt, nemt at fremstille og tager godt imod farve. Størstedelen af vipper bliver stadig lavet af dette materiale og næsten alle små mærker bruger det. Det er kun når du sammenligner dem med rigtige PBT-vipper at forskellen bliver tydelig. Efter akryl har været udsat for fugt, så får de et mat udseende, de er stivere og har næsten ingen materiel ’hukommelse’, så hvis de bliver bøjet for meget ud af form, ved f.eks. at sove på dem, så forbliver de bøjede.

For ca. 6 år siden begyndte producenter af verdens bedste mærker, at bruge et bedre materiale med et mere naturligt udseende – Polybutylene Terephthalate (PBT). Det er dyrere, mere vanskeligt at farve og fremstille, men vipper lavet af dette materiale er bløde, stærke og har en smuk naturlig blank glans. De bevarer også deres facon (kurve) og udseende bedre og de bliver ikke bøjede ud af facon så nemt. Det er helt sikkert den ekstra udgift værd. Hele vores vippe-sortiment er lavet af PBT.

Hvor længe holder Eyelash extension?

Dine nye extensions vil falde af med dine naturvipper. En naturvippe har en levetid på 45-60 dage, grundet den naturlige vækst. Dog kan damp, og gnidning i øjnene, resultere i at de hurtigere falder af. Nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre og holdbarheden kan derfor variere, da fedt og olie opløser limen.

Dine extensions skal fyldes op hver 2-4 uge, hvis du venter for længe, vil det kræve et helt nyt sæt. 

Hvad skal du gøre før påsætning?
  • Fjern mascara inden du kommer, senest 15 minutter inden påsætning. Mascaraen skal fjernes med et produkt, der ikke indeholder olie.
  • Eyelash extension er tilgængelige i flere længder og tykkelser. Vi vil sammen finde den løsning der passer bedst til dig. Du vil blive guidet igennem de forskellige looks, og Amalie vil vurdere ud fra dine naturlige vippers størrelse, hvor meget længde de kan bære.
  • Dine nederste naturvipper isoleres med en kølig eye patch, derefter lukkes øjnene og påsætningen kan gå i gang. 
Hvad skal du gøre under påsætning?
  • Du vil ligge med lukkede øjne under hele behandlingen. Påsætningen tager omkring 2 timer og her falder man ofte i søvn, da behandlingen er meget afstressende.

Hvad skal du gøre efter påsætning?
  • Undgå solarie og dampbade 24 timer efter behandlingen.

  • Hvis du ønsker at bruge mascara, skal dette være fra midten og ud til spids. Undgå mascara ved roden af naturvippen. Mascaraen må ikke være vandfast og fjernes med et oliefrit produkt. Undgå i det hele taget produkter der indeholder olie omkring øjnene. Mascara kan være med til at nedsætte holdbarheden af dine eyelash extensions. 

  • Børst dine extensions efter behov med en mascarabørste, som du får med efter din behandling. 

  • Forsøg aldrig at fjerne dine eyelash extension selv, da dette kan resultere i, at dine naturvipper ryger med af. Få dem altid fjernet af en professionel, dette er nemt og smertefrit.