fbpx

Emma Baun

indehaver af Truely 

 

Mit navn er Emma, og jeg bor i Thisted (Nordjylland) med min lille familie. 

Min rejse inden for skønhedsbranchen startede for mere end fem år siden, hvor jeg tog mit allerførste kursus i Single Lash Extensions hos Amalie, BY BRIX, og kort efter tog jeg mit første Volume Lash kursus hos Amalie også. Siden da er min portefølje af kurser vokset meget – i både ind – og udland – og jeg har derfor en masse kursus, sparring og erfaring i bagagen. Dette er jeg klar til at videregive, og jeg GLÆDER mig! 😍 

Jeg startede selv rejsen som et lille hobby-projekt, hvor jeg efter nogle år sagde mit job op og gik selvstændig for mere end tre år siden, hvor jeg også flyttede ud fra et værelse hjemme i privaten og i min egen klinik med mit eget navn på! Derfor har jeg også en masse tricks, tips og idéer til rejsen – både som et deltidsjob – men også, hvis du er klar til at springe ud i det selvstændige liv på fuldtid.  

Jeg glæder mig til at møde jer!