fbpx

 

 

Den store bryn guide

Henna Brows, Brow lift, permanent makeup. Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken bryn behandling der passer bedst til dig. Derfor har jeg valg at lave en lille guide til dig, som går og overvejer at få en bryn behandling.

Henna Brows:

Henna brows er perfekt til dig som:

– Har mange øjenbrynshår, men ønsker noget mere tæthed. Med en Henna behandling går vi både ind og farver hårene på dine øjenbryn men også huden bag brynene. Vi måler nøje op inden vi begynder at farve, og du godkender selvfølgelig formen inden vi går i gang med farvningen. Farven holder 1 uges tid på huden, og op til 6 uger på hårene. Holdbarheden er generelt dårligere på folk med fedtet hud.

– Der overvejer permanent makeup. Hvis du går og overvejer permanent makup, men er bange for hvordan formen vil se ud til dig, er Henna brows en rigtig god løsning. Her kan du se formen, og gå med den i noget tid, uden den er permanent, for at vende dig til den, og på den måde se, om det er noget du har lyst til at få lavet permanent.

Hvis du kan tåle almindelig øjenbrynsfarve, kan du højst sandsynligt også tåle Henna, da det er mere naturligt end almindelig øjenbrynsfarve. Det man typisk får en allergisk reaktion af, er det vi kalder PPD. I Danmark må vi maks have 6% PPD i produkter til farve. I en helt amindelig brynfarve er der op til 5-6% PPD i. I vores Henna farver er der maks 2% i, inden vi blander det op.

Behandlingen er egentligt egnet til alle, men vi oplever at dem der oftest er gladest for behandlingen, er dem som har nogle hår selv. Det kan være fedt, hvis man ikke har så mange hår, at se hvordan resultate kan blive (f.x. i forbindelse med permanent makeup), men da farven forsvinder inden for en uge på huden, vil vi anbefale dig et Brow Lift i stedet:

Brow Lift

Med Brow lift kan vi skabe nogle virkeligt fantastiske resultater til dig som har begrænset hårvækst i øjenbrynet. Vi bliver stadig selv overrasket over, hvad vores Brow Lift produkter er i stand til. Vi ser det lidt som et ansigtsløft, og samtidig en form for Brow gel der bare sidder permanent på. Billedet her taler vist for sig selv.

Et meget tyndt bryn, kan pludselig se meget fyldigt ud. Vi løfter brynet opad, således at hele øjenbrynet bliver brugt.

Behandlingen her er også skabt til alle, dog synes jeg personligt godt at det kan se lidt voldsomt ud, ved personer med meget hårvækst i øjnebrynet, her vil jeg anbefale en Henna Brows Behandling.

Brow Lift holder 6-8 uger. Det geniale ved Brow lift er også, at du kan sætte brynene helt som du ønsker efter de 24 timer. Så hvis du går fra salonen, og synes de ser lidt voldsomme ud, skal du blot afvente 24 timer, så kan du redde dem som du vil. Behandlingen fungerer bare lidt som en Brow gel der sidder på permanent.

Vi anbefaler at du bruger en god serum eller olie til dine bryn efterfølgende for at pleje dem godt.

Permanent makeup – Microblading

At få en permanent makeup behandling er en lidt større beslutning, end at få en Henna Brows eller Brow lift behandling. Det er derfor vigtigt, at det er en beslutning du har tænkt dig godt og grundigt om inden. Det er ikke en behandling som mange andre, hvor du kan se resultatet med det samme, du skal igennem minimum 2 behandlinger (med 6 ugers mellemrum), før du kan se resultatet. I nogle tilfælde 3 behandlinger.

Microblading som vi laver i saloen, er enkelte hårstrå som bliver tattoveret i huden, og dermed er den mest naturtro form for permanent makeup.

Denne behandling er ikke for dig med meget olieret hud, da det simpelthen ikke kan tage ordenligt fat, og dermed blot vil forsvinde igen. Her skal du i stedet finde en behandler som kan lave powderbrows, skyggelægning (det har mange navne).

Vi anbefaler at du læser vores guide ordenligt igennem, (kan findes her), inden du booker din tid. Du er altid velkommen til at booke en konsultation inden du beslutter dig. Her vil vi tegne formen op på dig, og tage en snak om hvad du forventer af behandlingen.

Hvis du har de mindste spørgsmål, kontakt hos endelig på:

Info@beautybybrix.dk