fbpx

Hvad er Eyelash Extensions?

Eyelash extensions er det nyeste nye inden for forlængelse af vipper. Med Eyelash Extensions får du både længere og fyldigere vipper.

Eyelash Extensions placeres på hver enkelt vippe 1 mm fra huden, således ingen af dine naturvipper vil klistre sammen, og de kan dermed få lov at gro i deres naturlige cyklus.

Hvad er forskellen på Single og Volume Eyelash Extensions?

Med Single Eyelash Extensions påsættes en enkelt Extension på hver enkelt naturvippe. Tykkelsen og længden på denne, vil blive vurderet ud fra dine naturvippers længde og styrke. Med denne metode kan man få et naturligt look, hvor det ligner man blot har lagt en rigtigt fin mascara. Vi bruger mærket Jolash, som kommer i 3 forskellige kurver. A, B og C kurve – dette indikerer selve buen på vippen – det er dermed muligt at få en flot kurve som åbner øjet op, og samtidig er tilpasset dine naturlige vipper.

Med Volume Eyelash Extensions – også kaldt Russian Volume, påsættes 2-6 tyndere vipper på hver enkelt naturvippe. Disse små vifter bliver lavet i hånden lige inden de bliver påsat, derfor er dette en noget sværere og dermed dyrere teknik. Med denne teknik opnår man et noget fyldigere look, og dine vipper vil syne tættere end med Single Eyelash Extensions.

Ingen af teknikkerne vil skade dine naturvipper, da der bliver taget højde for, hvad dine naturvipper kan bære af tykkelse og længde. Derudover bliver vipperne påsat 1 mm fra huden, således de kan vokse ud med dine naturvipper i deres naturlige cyklus.

Hvad skal du gøre under påsætning?

  • Du vil ligge med lukkede øjne under hele behandlingen. Påsætningen tager omkring 2 timer, for Single Eyelash Extensions og 2-3 timer for Volume Eyelash Extensions. Ofte falder man i søvn, da behandlingen er meget afstressende.

Må man bruge Serum i forbindelse med Eyelash Extensions?

Ja, du må gerne bruge en øjenvippe serum imens du bærer Eyelash Extensions. Vi anbefaler Revitalash, som kan købes i klinikken. En serum er særdeles god i forbindelse med Eyelash Extensions, da den styrker dine naturvipper – jo længere og flere naturvipper du har, jo mere fyldigt resultat kan vi også lave. Serummet forlænger ligeledes vippernes naturlige cyklus, hvorfor man kan opleve at de påsatte Extensions holder længere.

Hvad skal du gøre efter påsætning?

  • Undgå solarie og dampbade 24 timer efter behandlingen.
  • Hvis du ønsker at bruge mascara, skal dette være fra midten og ud til spids. Undgå mascara ved roden af naturvippen. Mascaraen må ikke være vandfast og fjernes med et oliefrit produkt. Undgå i det hele taget produkter der indeholder olie omkring øjnene. Mascara kan være med til at nedsætte holdbarheden af dine Eyelash Extensions. 

Hvis du ønsker at bruge mascara, vil vi anbefale ’Black Magic’. Denne mascara er lavet til Eyelash Extensions, den ligger et beskyttende lag imod olie, og kan nemt vaskes af med vand. Den kan købes i klinikken til 199.-

  • Børst dine Extensions efter behov med en mascarabørste, som du får med efter din behandling. 
  • Det er vigtigt at holde dine vipper rene når du har Eyelash Extensions på. Ved brug af en vippeshampoo, skal du som minimum vaske dine Eyelashes 2-3 gange i ugen. Hvis du bruger meget øjenmakeup til daglig, anbefaler vi at du vasker dem dagligt. Shampooen kan købes i salonen, sammen med en vejledning til 99.-

Ved et nyt sæt Eyelash Extensions, får du en gratis vippeshampoo med til en værdi af 99.-

  • Forsøg aldrig at fjerne dine Eyelash Extensions selv, da dette kan resultere i, at dine naturvipper ryger med af. Få dem altid fjernet af en professionel, dette er nemt og smertefrit. 

Hvilken opfyldning skal jeg vælge?

I vores booking system er der en vejledende beskrivelse omkring hvilken opfyldning du skal vælge, alt efter hvor længe det er siden du sidst fik lavet vippet. Hvis du har rigtigt mange naturvipper, og ønsker et meget fyldigt look – kan det dog være nødvendigt at booke en længere tid, så vi har bedre tid til at opfylde dit ønske.

Mister jeg mine egne naturvipper ved brug af Eyelash Extensions?

Mange er ikke klar over det, men vi har en cyklus i vores naturvipper – ligesom alt andet hår på kroppen. En naturvippe har en levetid på 60-90 dage, hvorefter den falder helt naturligt af. Herefter kommer der en lille ny ‘babyvippe’ ud, som i løbet af de næste 60-90 dage vil vokse sig tykkere og længere.

Dette er helt naturligt, og sker både med og uden Eyelash Extensions. De fleste mennesker opdager det dog først, når de har Eyelash Extensions på. Så ingen grund til at gå i panik, når du finder en Eyelash Extension på din pude, hvor du kan se der sidder en naturvippe – det er helt naturligt.

Hvor du lige er i din vippe cyklus, har stor betydning for hvor godt dine Eyelash Extensions holder. Du vil højst sandsynligt opdage, at nogle uger holder de bedre end andre. Dette er helt naturligt.

Da vi kun kan påsætte vipper på naturvipper, og ikke på huden, er dette en naturlig proces som vi ikke kan ændre på. Ofte vil looket blot se ’tyndere’ ud med tiden, når det begynder at være tid til en opfyldning.

Er der risiko for allergisk reaktion ved brug af Eyelash Extensions?

Ja. Som mange andre behandlinger er der en risiko for allergisk reaktion. Risikoen er dog meget lille, faktisk helt nede på 2%.

Den allergiske reaktion kommer fra dampen af limen, og kan dermed ikke ses med det samme. Reaktionen kommer inden for 48 timer, og vil kunne ses ved at øjenlåget hæver.

Det er ikke farligt, men det kan se lidt voldsomt ud, da øjnene er et sart område og sidder meget centralt og synligt.

Allergisk reaktion kan komme når som helst, ved første sæt Eyelash Extensions – og ved brug af Eyelash Extensions i flere år.

Hvis du aldrig har prøvet Eyelash Extensions før, og skal til en stor begivenhed, vil vi anbefale at få foretaget en test minimum en uge inden. Dette foregår således at der påsættes 5 små vipper på hvert øje, derefter afventer man 48 timer for at afklare om der kommer en reaktion.

Mine øjne bliver røde efter påsætning, hvorfor?

Der kan være flere årsager til at ens øjne kan blive røde efter påsætning af Eyelash Extensions.

  1. Den tape vi ligger under øjet, kan nogen gange rykke sig lidt. Hvis den kommer ind og rammer øjet lidt, kan dette medføre røde øjne efter behandlingen.
  2. Hvis øjnene ikke holdes helt lukket under behandlingen, kan der komme damp fra limen ind i øjet og det kan medføre røde øjne.

Hvis dette er tilfældet, vil rødmen forsvinde indenfor 48 timer, ofte hurtigere.

Hvad er Lash Lift?

Lash lift er et permanent vippebuk af dine naturvipper. Der bliver altså ikke påsat Eyelash Extensions på dine naturvipper, men dine naturvipper får et smukt buk.

Lash lift er til dig der står med vippebukkeren hver morgen, og ønsker at spare denne tid.

Lash lift giver et naturligt buk til dine naturvipper, som holder helt op til 4-6 uger.