fbpx

BLX BROW LAMINATION FIX

1 dags kursus (4,5 time) i BLX Brow Lamination Fix, med Dig i centrum.

Bliv certificeret i BLX Brow Lamination Fix hos By Brix

 

Det er vigtigt at holde sig up to date med trends og tendenser, da branchen altid er i rivende udvikling. Dette gøres blandt andet ved regelmæssigt at introducere nye produkter i din salon. Med nye produkter signalerer man netop at følge trenden og du kan tiltrække eksisterende kunder, og er ekstra interessant for nye kunder. Den nyeste innovative behandling af øjenbryn er BLX Brow Lamination Fix.

BLX Brow-behandlingen er en avanceret teknik, der omdanner det naturlige øjenbryn til et perfekt øjenbryn. Med denne nye behandling skaber du voluminøse, stramme og definerede øjenbryn, svarende til mikrobladingteknikken. BLX Brow-lamineringsbehandlingen er ideel til følgende udfordringer og kundekrav:

 • Asymmetrisk voksende øjenbryn
 • Stive og ubehandlede øjenbryn
 • Øjenbryn, hvis hår vokser i forkert retning
 • Såkaldte “frizz-øjenbryn”
 • Effekten af BLX Brow Lamination giver kunderne det eftertragtede Cara Delevigne og Amanda Khamkaew-look

BLX Brow Lamination behandling tager i gennemsnit 30 til 55 minutter i salonen, afhængig af din erfaring. Det er en luksus brynbehandling, som kunden kan nyde i 6 til 8 uger; det er aldrig nødvendigt at gentage behandlingen inden for 6 uger. Behandlingen inkluderer farvning af øjenbrynene med almindelig øjenbrynsfarve; Henna er kun muligt 48 timer efter behandlingen.

Dette særlige én-dags træningskursus varer 4,5 time og består af en teoretisk og en praktisk del.

I en BLX-lamineringsfiksering er det muligt at benytte flere forskellige ‘løfteteknikker’. I træningen lærer du 2 teknikker: det definerede, mikroblading-look og det naturlige busket look. Med begge teknikker er det vigtigt at løfte håret korrekt. Dette betyder alt for slutresultatet. De korrekte teknikker og arbejdsprocedurer forklares i undervisningen. Under træningen diskuterer vi de (store) forskelle mellem at løfte øjenvipper og øjenbryn. For eksempel er væskerne forskellige ift. til kontakttid og styrke. Derudover er en øjenbrynbehandling kompliceret, da du arbejder på huden i stedet for på silikonepuder, ligesom med øjenvipper. Form på brynet (voksning og styling heraf) er også en del af træningen; dog skal deltagerne have erfaring med dette på forhånd da vi ikke når helt i dybden med form på brynene. Denne træning er derfor kun tilgængelig for erfarne brow stylister.

Hvorfor skal du vælge os?

 • DU er i centrum. Vi har helt bevidst valgt, at der maksimalt er tre kursister pr. hold. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at vi hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at blive dygtig. Her adskiller By Brix kurserne sig fra markedet!
 • Vi sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inklusive i prisen.
 • Vi sørger for modeller til hele dagen, for at gøre det så nemt for dig som muligt; du skal blot møde op.
 • Du får fuld support undervejs, vi garanterer altid at besvare dine billeder samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har os altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning.
 • Vores underviser Amalie har en enormt stor passion for faget, og elsker at se sine kursister udvikle sig og vokse, dette skinner tydeligt igennem i undervisningen.
 • Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset.
 • Vi holder kursus i weekender, dermed er det ofte nemmere at få til at passe med job.
 • Du modtager et startkit til en værdi af over DKK 1000,- på første kursusdag.

BLX Brow Lamination Fix kursus

 • 3.999 kr. (inkl. moms og startpakke)

 • 7639 kr. / Pakkeløsning: Henna Brows kursus & Brow Lift kursus. OBS: Skal betales samlet. 

Praktiske informationer

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Kursuskalender for 2021 - BLX Brow Lamination Fix

Her kan du se vores forskellige datoer for vores kurser:

https://bbbrix.onlinebooq.dk

 • Vælg By Brix Academy i menuen
 • Vælg det kursus du ønsker at se kalender for

Eller send os en mail på:

Info@beautybybrix.dk

Kursus program - BLX Brow Lamination Fix

Tidspunkter kan variere, se under kursuskalender

15.00 – 16.00 – Teori

16.00 -17.00 – Demo på model (her vil din underviser lave et Brow Lift på en model, du er velkommen til at tage billeder og filme undervejs)

17.15 – 18.30 Øve på model 1 (Vi sørger for alle modeller der skal bruges i løbet af dagen)

18.30 – 19.30 Øve på model 2

19.30 – 20.00 Afslutning og certifikat udleveres

Startpakke - BLX Brow Lamination Fix

 

Din startpakke indeholder:

Brow lamination Straightener lotion 1

Brow lamination Fixing lotion 2

Brow lamination Nourishing lotion 3

Brow Fixing Glue

Soft applicators

Mascara/brow brushes

Combo-tool

 

Samlet værdi DKK 999,-